Ledig stilling geotekniker

GeoKonsept er i vekst, og vi søker i den anledningen en senior geotekniker. Vi søker deg som er engasjert, allsidig og ønsker å skape et godt arbeidsmiljø.
Geotekniker ansatt i GeoKonsept

GeoKonsept søker senior geotekniker

GeoKonsept er i vekst, og vi søker i den anledningen en senior geotekniker. Vi søker deg som er engasjert, allsidig og ønsker å skape et godt arbeidsmiljø. Som geotekniker i GeoKonsept vil du være en del av et lite fagmiljø, din kunnskap og tilstedeværelse vil derfor utgjøre en forskjell i firmaet. Vi søker deg som har allsidig erfaring innenfor geoteknikk, og som ønsker å jobbe med alle faser innenfor fagfeltet.

Våre tjenester

GeoKonsept utfører geoteknisk rådgivning til private og offentlige virksomheter, størrelse og type prosjekter kan være svært varierende. Vi bistår bygg- og anleggsbransjen, så vel som privatpersoner. GeoKonsept yter geoteknisk rådgivning i alle faser i et prosjekt, fra reguleringsplaner og mulighetsstudier til detaljprosjektering, og oppfølging i byggefasen. Prosjektene består normalt av vurdering av områdestabilitet iht. NVE Veileder 1/2019, prosjektering deriblant fundamentering- og byggegropsikring, vurdering av setningsskader, samt annet innenfor fagfeltet. I et lite firma er også jobben med tilbudsskriving en viktig del av hverdagen til alle de ansatte.

Om GeoKonsept

GeoKonsept hadde oppstart i 2023 og har hatt ett godt første år. På nåværende tidspunkt er vi tre geoteknikere, hvor to av de ansatte har hhv. 14 og 16 års erfaring. Vi holder i dag til i Oslo, men vi er interessert i å utvide utover Oslos grenser. Det spiller derfor ingen rolle hvor i landet du er.
Selv om GeoKonsept er et lite firma fokuserer vi på å ha sosiale sammenkomster. I løpet av GeoKonsept sitt første leveår kan vi nevne vår-, sommer-, og høstfest, samt julebord. I tillegg har vi arrangert en sykkeltur, og skitur er under planlegging.

Ta Kontakt om du har spørsmål knyttet til stillingen!

Dersom du synes dette hørtes interessant ut, nøl ikke med å ta kontakt. Du trenger ikke skrive en lang søknad. Ta kontakt, så begynner vi med en prat for å se om dette kan bli et godt samarbeid.
Jonas Hjelme - profilbilde

Jonas Hjelme

Mastergrad i geohazard
934 58 534
Lars Erik Haug - Profilbilde

Lars Erik Haug

Mastergrad i geofag
971 58 322